Hvad end det er jubilæum, sommerfest eller julefrokost står MagicPower.dk klar til at levere musikken, lyden og ikke mindst lyset til Jeres næste firma arrangement.

Vi går efter at levere den bedste oplevelse hver gang! Mange firmaer har allerede valgt os som deres foretrukne leverandør når det gælder musikken til firmafesten.

 

Til en firmafest er der oftest mange aldersgrupper repræsenteret.

Vi bestræber os derfor altid på at spænde så bredt som muligt, så vi rammer den gyldne mellemvej hvor der i løbet at aftenen vil være musik der falder i alles smag.

Aftenen kommer hverken til at stå på techno eller metal, men derimod spiller vi gode kvalitets numre fra de sidste 3 årtier, blandet med de nyeste hits vi kender fra radioen.

 

Forløbet igennem hele festen vil vores personale fremtræde professionelt, vi overholder tidsplan, holder et godt lydniveau og yder en høj service, ved at vi bl.a. tager imod ønsker fra gæster og er behjælpelige med mikrofon ved indslag.

 

Priser for firmafester starter ved 4.000 kr.

 

Firmafest

Det siger kunderne:

 

Hej Joakim!

Tusinde tak for endnu en superprofessionel gæsteoptræden ved Happydays' sommerfest. Det var et forrygende dansegulv, du fik skub i, vi havde en fantastisk aften – og det havde du helt sikkert din del af fortjenesten for.

 

Vi ses forhåbentlig igen - du er superdygtig, og vi elskede slush-ice-uhyret.

 

På gensyn og hilsen os fra Happydays.

Mobildiskotek MagicPower.dk - Tlf. 26 66 53 53 - booking(a)magicpower.dk