"Ikke dyrere end leje af en Jukebox

- bare meget mere levende"

Vi spiller til alle slags fester, bl.a

- Elevfester (efterskoler)

- Fødselsdagsfester, op til 60 år

- Skolefester / klassefester

- Bryllup

- Sommerfester

- Modeshow

- Gymnasiefester

FAQ

Da alle fester er forskellige, kræver det forskellige opstillinger, og forskellige mængder udstyr. Vi kan levere mange forskellige opstillinger.

Spørgsmål og svar

Vi får tit spørgsmål ang. fester, hvilket vi er glade for så arrangøren ved præcis hvilket diskotek vi er. Vi har valgt at lægge de oftest stillede spørgsmål her ind, så I selv kan finde svarene. Skulle det ske at svaret ikke findes her, så kontakt os endelig på e-mail eller telefon.

Hvad musik bliver der spillet?

Vi spiller ikke nogen bestemt genre musik, med mindre det på forhånd er aftalt. Vi har altid det aller nyeste musik på hitlisterne, og selvfølgelig en masse glad dansemusik, typisk fra 80'erne og opefter. Vi garanterer at alle vil komme til at synge med, da vi går meget op i at finde gamle klassikere frem, der passer til netop dit publikum. Vi råder over ca. 48.000 sange i vores samling.

Hvad koster det?:

Prisen kommer an på festens art, mængde af udstyr, antal timer, antal personer osv. For et tilbud på netop din fest kan du kontakte os via. kontaktformularen, så modtaget du indenfor kort tid en mail med et tilbud fra os.

Hvor meget plads skal i bruge?

Vi finder altid en opstilling der passer til lokalets størrelse og efter hvor meget udstyr i ønsker. Vi fylder mindst 2.5 meter og kan levere en opstilling på op til 24 meter. Hvis større ønskes, kan vi nemt leje mere udstyr mod merpris.

Kan i tage billeder til festen?

Ja vi tager billeder til alle ungdomsfester hvor det ønskes. Diskoteket råder over flere top professionelle Canon og Nikon spejlrefleks kameraer, så vi kan tage billeder i god kvalitet til jeres fest, hvis det ønskes. Efter festen gør vi billederne tilgængelige på nettet, så alle gæsterne kan se dem.

Mobildiskotek MagicPower.dk - Tlf. 26 66 53 53 - booking(a)magicpower.dk