Fødselsdagsfest for "det unge" publikum

 

16- eller 18 års fødselsdagen er en stor fest i livet, og derfor skal alting være perfekt.

Det er her vigtigt at vælge det rigtige mobildiskotek som formår at samle folk på dansegulvet og holde festen kørende, da musikken oftest er selve omdrejningspunktet for festen. Et "discount" diskotek, eller anlægget hjemme fra værelset kan ofte resultere i at festen tidligt går død, og gæsterne smutter videre i byen efter blot et par timer.

 

Vi har igennem 8 år sørget for musik til fødselsdagsfester utroligt mange gange, og med stor succes hver gang.

Opskriften er enkel. Et velspillende anlæg, et flot lysshow tilpasset lokalet, samt vigtigst af alt en DJ der forstår at "læse" publikum, og i størst mulige omfang opfylder gæsternes musikønsker.

 

Fødselsdagsfest for det modne publikum

 

Der er ingen tvivl om, at det modne publikum oftest er det sværeste at spille for. Derfor har vores voksen-DJ's flere års erfaring inden for branchen og spotter hvér gang, hvilket nummer, der holder stemningen i gang.

 

Vi gør meget ud af at spille så bredt som muligt, så alle gæster flere gange i løbet af aftenen får lyst til en tur på dansegulvet.

Ingen fest er ens, og musikgenren kan variere utroligt meget fra gang til gang hos samme aldersgruppe. Vi er derfor fokuseret på at tilpasse musikgenren gennem hele aftenen, dette gøres ved at lægge ud med de store numre som alle kender og derigennem se hvilke kunstnere der hitter. Herefter fortsætter resten af aftenen med en blanding af jeres ønsker og hvad vores kompetente DJ mener passer godt til netop jeres fest.

Musik til fødselsdagsfesten

- Uanset om du skal holde

16-18-20-25-30-40 eller 50 års fødselsdag er MagicPower.dk

et succesfuldt valg!

Mobildiskotek MagicPower.dk - Tlf. 26 66 53 53 - booking(a)magicpower.dk